OVER ONS

Bent u op zoek naar gespecialiseerd personeel en heeft u behoefte aan een gesprekspartner met verstand van zaken? Dan bent u bij MilAnSa Horeca aan het juiste adres!

 ONZE DIENSTEN

VACATURE PLAATSEN

Via onze website kunt u uw contactgegevens en een korte omschrijving van de vacature invullen.

MilAnSa Horeca zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen alvorens MilAnSa Horeca met de vacature aan de slag gaat.

Alvast bedankt voor uw aanvraag!

CV ZOEKEN

Op onze website staan werkzoekende vermeld, die zich bij MilAnSa Horeca gemeld hebben. Deze kandidaten zijn beschikbaar voor werkgevers die met deze kandidaten een vacature kunnen invullen.

RECRUITER PROFIELEN

Bundeling van jarenlange ervaring blijkt een succesvolle formule te zijn en dit resulteert in tevreden uitzendkrachten als ook tevreden bedrijven. Voor MilAnSa Horeca gaat het om de juiste kandidaat op de juiste plek. 

TIJDELIJK ZOEKEN

Door de persoonlijke en zeer flexibele werkwijze van MilAnSa Horeca kan MilAnSa Horeca voor een werkgever snel en goed personeel zoeken en voor een werkzoekende een leuke passende baan.

VACATURES WEERGEVEN

Je bent energiek en ondernemend, maar die uitdagende baan die bij je past heb je nog niet gevonden. Zelf zoeken heeft nog geen vruchten afgeworpen of je weet niet goed waar je moet beginnen. Misschien sta je zelfs al een tijdje zonder resultaat bij andere uitzendbureaus ingeschreven.

VOOR PARTNERS

Je bent energiek en ondernemend, maar die uitdagende kandidaat die bij je organisatie past heb je nog niet gevonden. Zelf zoeken heeft nog geen vruchten afgeworpen of je weet niet goed waar je moet beginnen. Misschien ben je zelfs al een tijdje zonder resultaat bij andere uitzendbureaus op zoek naar de juiste kandidaat.

1
Hallo,
Hoe kunnen wij U helpen?