Masterclass Gastvrijheid: Keuken medewerkers

Voor onze kandidaten en medewerkers bieden we onderstaande interne cursussen aan om de kwaliteit van de medewerkers bij onze opdrachtgevers te waarborgen en te verbeteren.

Keuken medewerkers

  • Gastvrijheids concept
  • Wat is gastvrijheid?
  • Wie zijn mijn Gasten en wat willen zij?
  • Gastvrijheid binnen grenzen.
  • Communicatie met gasten.
  • Hygiëne in de horeca.
  • Omgaan met klachten.
  • Omgaan met A,B en C gedrag van gasten.

Avondprogramma: +/- 4,5 uur
Koffie/Thee/tafelwater gedurende de hele avond

Warenkennis/Materialenkennis/HACCP

  • Het herkennen van producten.
  • Blindproeven van diverse producten.
  • Uitleg veiligheid in de keuken.
  • HACCP
  • Materiaal uitleg/ snijmachine, combisteamer/vaatwasser.

Dagdeel programma 3,5 uur / 4 uur

Stage keuken 2 dagen.

  • Snij technieken + snijmachine
  • Bereiden van kleine gerechten.
  • Dresseren van gerechten.
  • Basis kooktechnieken

Hele dag: max. 2 personen i.v.m. de kwaliteit van de stage

Voor de theorie trainingen min. 4 personen en max. 8 personen, dit voor de kwaliteit van de training
Praktijk min. 1 persoon en max. 2 personen