Masterclasses Gastvrijheid
Masterclass Gastvrijheid: Keuken medewerkers
Voor onze kandidaten en medewerkers bieden we onderstaande interne cursussen aan om de kwaliteit van de medewerkers bij onze opdrachtgevers te waarborgen en te verbeteren.
Keuken medewerkers
- Gastvrijheids concept
- Wat is gastvrijheid?
- Wie zijn mijn Gasten en wat willen zij?
- Gastvrijheid binnen grenzen.
- Communicatie met gasten.
- Hygiëne in de horeca.
- Omgaan met klachten.
- Omgaan met A,B en C gedrag van gasten.
Avondprogramma: +/- 4,5 uur
Koffie/Thee/tafelwater gedurende de hele avond
Warenkennis/Materialenkennis/HACCP
- Het herkennen van producten.
- Blindproeven van diverse producten.
- Uitleg veiligheid in de keuken.
- HACCP
- Materiaal uitleg/ snijmachine, combisteamer/vaatwasser.
Dagdeel programma 3,5 uur / 4 uur
Stage keuken 2 dagen.
- Snij technieken + snijmachine
- Bereiden van kleine gerechten.
- Dresseren van gerechten.
- Basis kooktechnieken
Hele dag: max. 2 personen i.v.m. de kwaliteit van de stage
Voor de theorie trainingen min. 4 personen en max. 8 personen, dit voor de kwaliteit van de training
Praktijk min. 1 persoon en max. 2 personen