Masterclass Gastvrijheid: Service medewerkers

Voor onze kandidaten en medewerkers bieden we onderstaande interne cursussen aan om de kwaliteit van de medewerkers bij onze opdrachtgevers te waarborgen en te verbeteren.

Service medewerkers

  • Gastvrijheids concept
  • Wat is gastvrijheid?
  • Wie zijn mijn Gasten en wat willen zij?
  • Gastvrijheid binnen grenzen.
  • Communicatie met gasten.
  • Hygiëne in de horeca.
  • Omgaan met klachten.
  • Omgaan met A,B en C gedrag van gasten.

Avondprogramma: +/- 4,5 uur
Koffie/Thee/tafelwater gedurende de hele avond.

Training serveer technieken:

  • Onderhands/bovenhands serveer techniek.
  • Debrasseren.
  • Mice en Place maken.
  • Werken met een dienblad
  • Indekken van: ontbijt, lunch en diner

Dagdeel programma: 3,5 uur / 4 uur

Drankenkennis/Menuleer

  • Basis kennis bier, wijn.
  • Schenk eenheden dranken.
  • Poleren van glaswerk/service.

Dagdeel programma 3,5 uur / 4 uur

Meeloop stage in het restaurant 1 a 2 dagen

  • Ontvangst gasten.
  • Serveren van dranken en eten.
  • Opnemen van bestellingen.
  • Afrekeningen door middel van beurs of pin.

Hele dag: Maximaal 2 personen i.v.m. de kwaliteit van de stage
Hiervoor zullen wij een buddy systeem hanteren!

Voor de theorie trainingen min. 4 personen en max. 8 personen, dit voor de kwaliteit van de training
Praktijk min. 1 persoon en max. 2 personen