Masterclasses Gastvrijheid
Masterclass Gastvrijheid: Service medewerkers
Voor onze kandidaten en medewerkers bieden we onderstaande interne cursussen aan om de kwaliteit van de medewerkers bij onze opdrachtgevers te waarborgen en te verbeteren.
Service medewerkers
- Gastvrijheids concept
- Wat is gastvrijheid?
- Wie zijn mijn Gasten en wat willen zij?
- Gastvrijheid binnen grenzen.
- Communicatie met gasten.
- Hygiëne in de horeca.
- Omgaan met klachten.
- Omgaan met A,B en C gedrag van gasten.
Avondprogramma: +/- 4,5 uur
Koffie/Thee/tafelwater gedurende de hele avond.
Training serveer technieken:
- Onderhands/bovenhands serveer techniek.
- Debrasseren.
- Mice en Place maken.
- Werken met een dienblad
- Indekken van: ontbijt, lunch en diner
Dagdeel programma: 3,5 uur / 4 uur
Drankenkennis/Menuleer
- Basis kennis bier, wijn.
- Schenk eenheden dranken.
- Poleren van glaswerk/service.
Dagdeel programma 3,5 uur / 4 uur
Meeloop stage in het restaurant 1 a 2 dagen
- Ontvangst gasten.
- Serveren van dranken en eten.
- Opnemen van bestellingen.
- Afrekeningen door middel van beurs of pin.
Hele dag: Maximaal 2 personen i.v.m. de kwaliteit van de stage
Hiervoor zullen wij een buddy systeem hanteren!
Voor de theorie trainingen min. 4 personen en max. 8 personen, dit voor de kwaliteit van de training
Praktijk min. 1 persoon en max. 2 personen