Info

MilAnSa Horeca, zonder risico’s, voordelig, betrouwbaar én gemakkelijk!

Ook wij bij MilAnSa realiseren ons hoe de coronacrisis en maatregelen de horeca hebben getroffen. Vandaar dat wij ook in de horeca iets willen betekenen voor de horecaondernemers en horecapersoneel. Voor 2020 gaan wij dan ook met een factor van start die ongekend is in de uitzendbranche voor de Horecawereld. MilAnSa Horeca biedt werkgevers tenslotte alleen maar voordelen. Wanneer u besluit in zee te gaan met MilAnSa Horeca, nemen wij het totale juridische werkgeverschap van de betrokken werknemers van u over en tekenen we tevens voor alle bijkomende administratieve zaken. Dat is MilAnSa Horeca, zonder risico’s, voordelig, betrouwbaar én gemakkelijk! Wij durven met een gerust hart te stellen dat MilAnSa Horeca de goedkoopste dienstverlener in de Horecabranche is!

Altijd een passende oplossing, gemak, flexibiliteit en zekerheid

De MilAnSa Horeca is vaak een interessante optie, bijvoorbeeld bij de het zoeken van de tijdelijke werknemer of werving en selectie van werknemers. Die regel je uiteraard het liefst zelf, maar dat geldt meestal niet voor administratieve rompslomp. Ook wanneer je een geschikte kandidaat op het oog hebt, maar nog geen vast dienstverband aan wil gaan, is MilAnSa Horeca heel interessant.
Of het nu gaat om één werknemer, een grote groep of om medewerkers met wisselende of vaste uren; MilAnSa Horeca regelt het!

Open navigation